Πιστοποιήσεις και συνεργασίες του φροντιστηρίου μας

Addvantage | Member of British councilAddvantage | Member of British council

Η πολυετής και ποιοτικά άριστη συνεργασία των κέντρο ξένων γλωσσών μας με το Βρετανικό Συμβούλιο, μας κατατάσσει στους “Χρυσούς” συνεργάτες του(Addvantage Gold Associates). Με αυτό τον τρόπο, επικυρώνεται ο επαγγελματισμός, η εμπειρία και η ποιότητα μας στο χώρο. Αντίστοιχα, οι μαθητές μας λαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, από συνεχώς εκπαιδευόμενους καθηγητές, με την επιτυχία τους να επισφραγίζεται από την απονομή διπλωματών Cambridge κάθε Σεπτέμβριο, από επίσημο εκπρόσωπο του Βρετανικού Συμβουλίου στο χώρο μας.

Hellenic American Union | Academic partnersHellenic American Union | Academic partners

Τα κέντρα ξενών γλωσσών μας ανήκουν πλέον στους ακαδημαϊκούς συνεργάτες της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, που διενεργεί και αντιπροσωπεύει τις εξετάσεις Michigan στη χώρα μας. Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της συνεργασίας αποτελεί η συμμετοχή των μαθητών μας σε Piloting Tests, τα οποία τους προετοιμάζουν για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας που έχουν επιλέξει, υποβάλλοντας τους στις πραγματικές συνθήκες εξετάσεων.

TUV Austria HellasTUV Austria Hellas

Τα κέντρα ξένων γλωσσών μας έχουν ελεγχθεί και με απόλυτη επιτυχία πιστοποιηθεί για τις ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουν. Η πιστοποίηση πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση της εκπαίδευσης που παρέχουμε.

Μέλη στο Europalso SocietyΜέλη στο Europalso Society

Τα κέντρα ξενών γλωσσών Σπανουδάκη είναι μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φροντιστηρίων Ελλάδος, από το 1995. Τα τελευταία χρόνια ανήκουμε και στο Europalso Society, ετοιμάζοντας υποψηφίους για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας όλων των επίπεδων με απόλυτη επιτυχία.

Κοινωνικό δίκτυο ChatterboxΚοινωνικό δίκτυο Chatterbox

Βιωματική εκμάθησης μεσώ του δικτύου Chatterbox. Η κοινότητα όπου τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη γλώσσα που μαθαίνουν σε ένα ασφαλή διαδικτυακό τόπο.

Εκπευδευτικός Οργανισμός FutureschroolsΕκπευδευτικός Οργανισμός Futureschrools

Το 2010 αναβαθμίσαμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες μας στο χώρο των ξένων γλωσσών, με την συμμετοχή μας στη δημιουργία των Futureschools.

TOP